Punaviinikahvi on nyt trenditietoisten valinta

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen kahvipapujen kasvattaja Rick Molinari yhdisti voimansa paikallisen viinituottaja Robert Mondavin kanssa. Syntyi tuorein trendijuoma, joka saattaa syrjäyttää suurkahvilaketjujen suosituimmat kahvivariaatiot. Hyvät naiset ja herrat, saammeko esitellä: Viinikahvi.

Napa Valleyssa sijaitseva Molinari Private Reserve -yritys on tuonut markkinoille punaviinikahvin, joka yhdistää kaksi rakastettua juomaa yhteen kupilliseen. Tuotetta on kehitelty kahden ja puolen vuoden ajan. Viinillä kyllästetty kahvi valmistetaan tarkkaan valikoiduista kahvipavuista.

Yrityksen nettisivujen mukaan kuivatut kahvipavut liotetaan paikallisten tuottajien punaviinissä. Sen jälkeen pavut kuivatetaan uudestaan ja jauhetaan kahviksi. Tuloksena on alkoholiton, mutta maultaan rikas kahvilaatu, jossa on ripaus mustikan aromia. Tuote on myyty hetkessä loppuun yrityksen nettikaupasta, mutta yritys tulee laajentamaan tuotantoa ja myyntiä lähiaikoina suuren kysynnän vuoksi.

molinariprivatereserve.com
molinariprivatereserve.com