Iitin kunta myy vanhaa kirjastoautoaan – festariväen unelma-auto!

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kymenlaaksossa sijaitseva Iitin kunta myy Tori.fi -sivustolla vanhaa kirjastoautoa, jonka väritys on silmiinpistävän pinkki. Viime vuoden elokuussa katsastettu linjuri lähtee uudelle omistajalle huutokauppaperiaatteella.

Vuonna 1998 käyttöön otettu bussi on toiminut Iitin kunnan kirjastoautona. Siksi linja-auton varusteisiin kuuluu vessan lisäksi työpöytä, säilytystilaa, jääkaappi ja mikroaaltouuni, Tori.fi-sivustolla kerrotaan. Toisin sanoen linja-auto olisi omiaan esimerkiksi maakuntamatkailua varten, mikäli matkoja ei halua taittaa asuntovaunun kanssa.

Linja-auton kuljettaminen vaatii C-ajokortin. Vaaleanpunainen Volvo kerää varmasti katseita maantiellä. Sillä on ajettu 278.555 kilometriä. Bussi myydään tarjouskaupalla, jonka alvillinen pohjahinta on 11.408 euroa. Tarjoukset tulee toimittaa Iitin kuntaan 24.3. kello 12:00 mennessä.