Sampo Kaulanen auttaa Lauri Salovaaraa – miljonääriksi 500 päivässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kyläkauppias Sampo Kaulanen on tuorein neuvonantaja projektissa, jossa Lauri Salovaara aikoo tulla miljonääriksi 500 päivässä. Miljonääriksi 500 päivässä –projektin muita neuvonantajia ovat muun muassa teollisuusneuvos Jorma Terentjeff, professori Juha-Pekka Kallunki sekä Maucca Kärki ja Teemu Hostikka.

– Nyt tuli melkein 600 000 ihmistä projektiin mukaan yhdessä persoonassa! Jounin Kauppa Sampo Kaulanen on uusin neuvonantajani. On upeeta saada Suomen some-kuningas messiin! Tämä tarkoittaa myös sitä, että yritykset joihin lähden mukaan, saavat melkoisen näkyvyyden somessa, Lauri Salovaara kertoo.

– Lauri on tehnyt jo nyt sosiaalisessa mediassa menestymisen näkökulmasta paljon oikein. Hän on tullut aidosti omana itsenään esille ja on ottanut riskin puhua julkisesti miljonääritavoitteestaan maassa, jossa ei rahasta yleensä kovin paljoa ääneen puhuta. Hän on myös joukkoistanut projektinsa joka on äärimmäisen tärkeää onnistumisen kannalta, Sampo Kaulanen toteaa.

Sampo Kaulanen on paitsi tunnettu sosiaalisen median supertähti myös menestynyt yrittäjä, joka otti valtavan 14 miljoonan euron lainan rakentaakseen Lapin suosituimman kyläkaupan. Sittemmin velka on vähentynyt jo 10 miljoonaan, eli Kaulanen tietää miten kauppaa tehdään.

Yrittäjä ja mediapersoona Lauri Salovaara käynnisti perjantaina 24. helmikuuta projektin, jossa on tarkoituksena hankkia miljoona euroa 500 päivän aikana. Omaisuuden tulisi olla koossa 9. heinäkuuta 2017. Projektin etenemistä voi seurata osoitteesta www.1000000.fi.