Teinisensaatio Hanson täyttää jo 25 vuotta – yhtye maailmankiertueelle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli et halua tuntea oloasi vanhaksi, lopeta lukeminen tähän paikkaan. MMMBop-hitillään pankin räjäyttänyt 1990-luvun teinibändi Hanson täyttää tänä vuonna peräti 25 vuotta. Hanson aikoo juhlistaa uraansa maailmankiertueen merkeissä.

Middle of Everywhere 25th Anniversary Tour –kiertue alkaa kesäkuussa Saksan Colognesta ja päättyy 27. lokakuuta Texasin Houstoniin. Suomessa yhtyettä ei näillä näkymin tulla näkemään.

Yhtye ei vietä pelkästään 25. syntymäpäiväänsä, vaan tänä vuonna yhtyeen Middle of Nowhere -levyn julkaisusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Levyllä oli mukana yhtyeen suurimmaksi hitiksi noussut MMMBop, jonka kuulemiselta oli mahdotonta välttyä sen ilmestymisaikoina.

Hansonin muodostavat veljekset Isaac, Zac ja Taylor Hanson. Vaikka vuonna 1992 perustettu yhtye ei saavuttanut MMMBopin suosiota uudelleen, ovat veljekset jatkaneet musiikin tekemistä vuosikymmenten ajan.