22-vuotias Danielle säväytti rannalla – poikabändiläisen exä upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -yhtyeen jäsen Liam Payne on seurustellut jo pitkään laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli Cheryl Colen kanssa. Ennen Cheryliä Liam seurusteli pitkään toisen todella näyttävän kaunottaren kanssa, mutta tuo suhde päättyi lopulta eroon.

Eilen Danielle kuvattiin vauhdikkaissa merkeissä viettämässä rentouttavaa päivää Miami Beachilla. Neitokaisen meno oli niin railakasta, etteivät edes paparazzit pysyneet kunnolla hänen perässään.

Danielle Peazer oli aikoinaan 22-vuotias aloittaessaan seurustelun tuolloin vielä 16-vuotiaan popparin kanssa. Peazerin mukaan hän olisi ollut kummissaan, mikäli Liam Payne olisi sittemmin seurustellut saman ikäisen tai nuoremman naisen kanssa. Cheryl Cole ja Liam Payne ovat tapailleet toisiaan siitä lähtien, kun kaunotar erosi aviomiehestään Jean Bernard Versinistä. Suhde kehkeytyi pian vakavammaksi ja pari seurustelee onnellisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash