Pikkupoika lauloi tunteella Ed Sheeranin kappaletta – ei huomannut kuka taakse ilmestyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilaismuusikko Ed Sheeran palasi taannoin parin vuoden tauolta julkaisemalla kaksi täysin erilaista kappaletta, joista kummatkin otettiin avosylin fanien puolelta vastaan. Ed Sheeran teki myös historiaa valtaamalla lähes koko Iso-Britannian Top 20 -singlelistan hiteillään.

On sanomattakin selvää, että Ed Sheeran on todella hyvä esikuva lapsille, jotka haaveilevat laulajan urasta. Nyt 8-vuotias pikkupoika Kai pääsi esittelemään omia laulutaitojaan The Ellen Show -keskusteluohjelmaan laulamalla Ed Sheeranin tunnetun Thinking Out Loud -nimisen kappaleen.

Ellen DeGeneres on tunnettu siitä, että hän yllättää hänen ohjelmassaan vierailevat lapset aina suurieleisesti. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus vaan lapsen esityksen aikana itse Ed Sheeran asteli pojan taakse katsomaan ja kuuntelemaan esitystä. Poika lauloi kuitenkin niin tunteellisesti silmät kiinni kappaletta, että hän ei huomannut takana istuvaa tähteä lainkaan.