Naiset kokeilivat Beyoncen ylistämää palvelua – terveelliset ateriat kotiovelle

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkikset mainostavat sosiaalisessa mediassa muotiin, terveyteen, kauneuteen ja kuntoiluun liittyviä asioita joko rahasta tai puhtaasti omasta halusta suositella jotakin hyväksi havaittua asiaa. Beyonce on suositellut Instagram-kanavallaan 22 päivän ruokavaliota, jota monet naiset ovat tietenkin halunneet päästä kokeilemaan.

Beyonce on avoimesti suositellut ja antanut kannatuksensa 22 Days Nutrition -nimiselle palvelulle, jossa asiakkaalle kuljetetaan kotiovelle saakka 22 päivän ruoka-annokset. Ateriat ovat kasvipohjaisia ja niiden on tarkoitus puhdistaa ihmisten kehoa ja auttaa heitä terveellisemmän elämäntavan aloittamisessa tai ylläpitämisessä.

Nyt videolla nähdään miten naisten kokeilu meni viikon ajalla. Naiset söivät viikon aterioita, jotka olivat maidottomia, gluteenittomia, lisäaneettomia, soijattomia ja sataprosenttisesti luomuraaka-aineista valmistettuja. Kaikki ateriat eivät näyttäneet kovinkaan kauniilta, mutta naiset olivat kuitenkin valmiita avoimin mielin kokeilemaan ruokia sen vuoksi, että itse Beyoncekin on niitä syönyt.

Naiset olivat yllättyneitä ruokien mausta ja laadusta. He pitivät myös siitä, että he saivat mahdollisuuden syödä todella monipuolisesti kasvipohjaisia ruokia, joita he itse eivät osaisi valmistaa. He olivat kuitenkin mielissään kokeilun päättymisestä, koska yksi naisista kaipasi lihaperäisiä proteiineja ja yksi oli kokenut itsensä usein nälkäiseksi viikon aikana.