Opettaja veti kännit kesken koulupäivän – käsilaukusta löytyi viinipönikkä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Karolinassa sijaitsevan lukion opettaja on jouduttu viemään pyörätuolilla terveydenhoitajan luokse kesken oppitunnin, koska nainen oli ollut tuhdissa humalatilassa. Opettajalla oli ollut oma viinitonkka koulussa mukana.

Brookland-Cayce High School -nimisen lukion opettaja Judith Richards-Gartee oli ollut pitämällään oppitunnilla niin suuresti alkoholin vaikutuksen alaisena, että ei pysynyt enää pystyssä. Aamutunteja pitänyt 52-vuotias opettaja oli myös oksennellut luokkahuoneessa. Paikalle soitetut poliisit veivät naisen pyörätuolissa luokasta ulos.

Häiriökäyttäytymisestä syytteen saava Richards-Gartee oli työskennellyt lukiossa sijaisena. The Smoking Gun -julkaisun mukaan hänen käsilaukustaan löydettiin avattu viinipönikkä. Pahvitonkissa on yleensä neljä litraa viiniä.