Alasti katolla piilotellut päätyi videolle – yllätettiin housut kintuissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään taatusti odottamaton näky. Alaston mies istuu kyyryssä kerrostalon katon reunalla, ja yrittäen selkeästi piilotella joltakin.

Video on kuvattu vastapäisen rakennuksen ikkunasta. Ilkosillaan oleva mies on kumarassa yläpuolellaan olevan ikkunan alla. Monet ovatkin epäilleet, onko mies tullut yllätetyksi kirjaimellisesti housut kintuissa jostain missä hänen ei kuuluisi olla.

Alun perin Snapchatissa jaetulta, sittemmin Facebookisa levinneeltä videolta ei selviä missä ja koska se on kuvattu. Videolla nähtävästä tekstistä päätellen tilanne on kuitenkin todennäköisesti tapahtunut jossain päin Ranskaa.

 

LMAO ??????? quand on vous demande de ne pas mougou les femmes d'autrui ??????????????????? il est sérieusement dans la merde lui ??????? j'suis versé ????? qui t'a envoyé là-bas mon frère ?????? #SaSkoi

Publié par Naphtal Ngatali sur mercredi 15 mars 2017