Chris Hemsworth on hurjassa kunnossa – pullisteli jahdin kannella

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias näyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan monista toimintaelokuvarooleista, joita varten mies on tottunut pitämään vartalonsa hyvässä kunnossa. Mies treenaa Luke Zocchin kanssa, ja Hemsworthin ulkomuodosta voisikin päätellä, että Zocchi on todella taitava työssään.

Chris Hemsworth julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten ohjaaja Luke Zocchi piiskaa hänestä parhaan suorituksen irti. Näyttelijä itse kehuu videonsa kuvauksessa Zocchin olevan maailman paras kunto-ohjaaja, jolta saa parhaat treeniohjeet ja neuvot ravinnon suhteen.

Näyttelijä on tällä hetkellä Australiassa Gold Coastilla katsomassa World Surf League Quiksilver Pro -mestaruuskisoja. Hän tekee yhteistyötä Emery Surfboards -yrityksen kanssa, ja myös yrityksen henkilökunta huomasi Hemsworthin huikeat käsilihakset, joista he nappasivat heti kuvan omalle Instagram-kanavalleen.