Courtney Stodden pakkasi muuttotavarat – asu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Sittemmin varmistui, että julkkispari on eronnut. Nyt tapaus on edennyt muuttoon.

Stodden kuvattiin viikonloppuna siirtämässä muuttotavaroita kotinsa edustalle. Laatikoihin oli kirjoitettu mitä ne sisälsivät. Laatikoita enemmän huomio kiinnittyi kuitenkin teinivaimon niukkaan asuun, joka olisi hyvin voinut sopia esimerkiksi julkkisbileisiin.

Courtey Stodden kuvattiin taannoin Los Angelesissa ilman vihkisormusta nimettömässään, ja sen katsottiin vahvistavan erohuhut Doug Hutchisonista. Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto on rakoillut vuosien saatossa, joten ero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash
Splash