Demi Lovato viidettä vuotta raittiina – voi paremmin kuin koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Demi Lovato yllätti faninsa viime vuoden lopulla ilmoittamalla, että hän jää tauolle musiikkiuraltaan vuodenvaihteen jälkeen. Laulaja puhui jopa musiikin tekemisen lopettamisesta, mutta tauko ei kuitenkaan fanien onneksi kestänytkään niin pitkään kuin nainen pelotteli.

24-vuotias Demi Lovato kertoi People-lehden haastattelussa, että hän aikoo julkaista todella pian uutta musiikkia. Nainen kertoi hyvin onnellisena, että hän on ollut joka päivä studiossa laulamassa ja luomassa uutta musiikkia, ja hän ei malttaisi odottaa, että ihmiset pääsevät kuulemaan mitä he ovat saaneet aikaiseksi.

Lovatoa hymyilytti myös kysymykset hänen uudesta MMA-taistelijarakkaastaan Guilherme Vasconceloksesta. Lovato on tällä hetkellä onnellisimmillaan, mikä johtuu uudesta miehestä ja siitä, että hän on pitänyt itsestään parempaa huolta. Laulajatar juhlii tänä vuonna myös sitä, että hän on ollut raittiina viisi vuotta.

?? ❤️ ??

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on

When your girl kicks your ass. ???? ?#Repost @ddlovato with @repostapp ・・・ When you kick bae's ass ??? #jiujitsu

A post shared by Guilherme "Bomba" Vasconcelos (@bombatuf) on