Jennifer Lopez käy salilla uuden rakkaansa kanssa – timmi vatsa varasti huomion

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on tunnettu mittavasta urastaan musiikin parissa, mutta viime aikoina hän on kuitenkin ollut enemmän kenkämallistonsa ja suhdekiemuroidensa vuoksi esillä. Lopez yllätti fanit taannoin tiedolla, että hän on seurustellut jo jonkin aikaa tunnetun baseball-tähden kanssa.

Jennifer Lopez kertoi seurustelevansa Yankees-joukkueessa baseballia pelanneen Alex Rodriguezin kanssa, mikä yllätti monet, koska Lopez nähtiin hetki sitten läheisissä tunnelmissa räppäri Draken kanssa. Viime aikoina latinotähti on kuitenkin todistanut puheensa oikeiksi, koska hänet on toistamiseen nähty Rodriguezin seurassa.

Tähtipari nähtiin juuri Miamissa UFC Gym -kuntosalilla, jonne Jennifer Lopez saapui uuden miehensä kanssa tyylillä. Nainen näytti todella upealta ja hänellä oli harmaat tiukat urheilutrikoot jalassaan ja valkoinen lyhyt paita, joka paljasti laulajatähden timmin vatsan.

Splash
Splash
Splash