Mikä moka! Poliisiauto ajoi vastavalettuun betoniin – naispoliisi ratissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisit voivat lain puitteissa ajaa partioautoillaan lähes mistä tahansa, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että joka paikkaan kannattaisi ajaa. Terve järki ja huomiokyky voivat joskus jäädä toisarvoisiksi, kuten nyt kävi eräälle poliisipartiolle Saksan Berliinissä.

Poliisiauto ajoi nimittäin betonista hetkeä aiemmin valetulle ratikkakaistalle, vaikka alue oli erittäin näkyvästi merkitty.

Kuljettajan sukupuolella ei luonnollisestikaan ole merkitystä lopputuloksen kannalta, mutta aiheesta uutisoinut Splash News kuitenkin raportoi, että kuljettajana oli onnettomuushetkellä naispoliisi, joka istui kuvia ikuistettaessa yhä partioauton ratissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat