Taikuri Criss Angel tajuttomaksi kesken temppunsa – kiidätettiin suoraan sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Illusionisti Criss Angel tunnetaan parhaiten Suomessakin esitetystä tv-sarjasta Criss Angel – tajunnanräjäyttäjä. Nyt mies on joutunut sairaalaan kesken esityksensä tempun mentyä pieleen.

Angel oli esittämässä Las Vegasin Luxor-hotellissa järjestetyssä Mindfreak Live -tapahtumassa temppu, jossa hän roikkuu jaloistaan pakkopaitaan puettuna. Taikurin tarkoituksena oli vapautua pakkopaidasta, mutta jotain meni vikaan. Mies meni tajuttomaksi pyörittyään noin kahden minuutin ajan paikoillaan.

Esitys keskeytettiin, ja illusionisti toimitettiin läheisen sairaalan ensiapuklinikalle. Mies kuitenkin päästettiin pian pois sairaalahoidosta vielä saman illan aikana. TMZ-sivuston mukaan Angel esiintyi jälleen yleisölle jo seuraavana päivänä.

 

What an awful experience! 10 mins into the show, Criss Angel was doing his upside down straitjacket stunt and was almost…

Publié par Peter Sehl sur vendredi 10 mars 2017