Emily Ratajkowski alastomana rantakalliolla – kuvasta jättihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias malli Emily Ratajkowski on viime vuosien aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista mallikaunottarista. Tähti on esiintynyt musiikkivideoilla ja elokuvien sivurooleissa, minkä lisäksi hän on herättänyt runsaasti keskustelua upeilla bikinikuvillaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kerralla Emily Ratajkowski hemmotteli fanejaan julkaisemalla hänen Instagram-kanavalleen seksikkäitä kuvia rantakallioiden päältä. Naiselta on totuttu aiemminkin näkemään kuumia bikinikuvia, mutta nyt nainen vei kuvat vielä toiselle tasolle julkaisemalla itsestään erityisen viettelevän alastonkuvan.

Ratajkowski on hyvin itsevarma oman vartalonsa suhteen eikä hän häpeile esitellä sitä. Nainen on uudessa takaa päin otetussa kuvassaan alasti ja loikoilee matalassa vedessä esitellen rohkeasti timmiä vartaloaan. Kuva on saanut ensimmäisen 14 tunnin aikana jo reilusti yli 814.000 tykkäystä ja lähes 9.000 ylistävää kommenttia.

La Sirena

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Morning ??

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on