Kaksostytöt rakastavat isän kitaransoittoa – nauttivat musiikista silminnähden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset ovat yleensä innoissaan musiikista ja alkavat heti liikkumaan sen tahtiin kuullessaan menevän rytmin. Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään uudelleen suloinen arkistojen aarre, jossa kaksostytöt tanssivat syöttötuoleissaan isän kitaran soittamisen tahtiin.

Video on julkaistu alun perin jo muutama vuosi sitten ja sitä on katsottu reilusti yli 26 miljoonaa kertaa. Vanhemmat ovat videon suosion jälkeen päättäneet tehdä samanlaiset videot tytöistä vielä vuoden ja kahden vuodenkin jälkeen, mikä on onnistunut jälleen ilahduttamaan katsojia.

Videoilla nähdään, että tyttöjen rakkaus musiikkia ja isän kitaransoittoa kohtaan on säilynyt vielä vuosienkin jälkeen ennallaan. Tytöt alkavat tuttuun tapaan heti tanssimaan isän soiton alkaessa eivätkä lapset ole enää pysyä syöttötuoleissaan musiikin soidessa.