Kaunotar ja Hirviö -elokuvan tähti: ”Jouduin syömään neljä paistiateriaa päivässä”

Elokuvat · Annukka Heikkilä

Downton Abbey -televisiosarjasta osalle tunnetuksi tullut näyttelijätähti Dan Stevens voi olla monille elokuvatähtenä kuitenkin vielä melko tuntematon tapaus. Nyt 34-vuotias Dan Stevens esittää uudessa Kaunotar ja Hirviö -elokuvassa hirviötä.

Miesnäyttelijä kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hänen tuli käyttää kuvauksissa isoa pukua, johon oli kiinnitetty lihasten muotoisia paloja. Puku oli painanut yli 18 kiloa, minkä vuoksi sen käyttäminen oli vienyt valtavasti energiaa mieheltä.

Mies oli hikoillut jatkuvasti puvun sisällä ja menettänyt koko ajan nesteitä kehostaan. Hänen oli pitänyt juoda ja syödä jatkuvasti, että hän ei kuihtunut puvun sisällä. Stevens kertoikin, että hänen tuli syödä neljä isoa lämmintä päivällistä, että hän jaksoi ja pystyi korvaamaan kuluttamansa energian. Rooli oli kuitenkin lopputuloksen arvoinen, koska hirviön hahmo näyttää kaikkiine viimeistelyineen todella upealta.