Maailman suloisin skeittiposse – koirat harrastavat rullalautailua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi skeittauskulttuurin pitkäaikaisista perinteistä on se, että rullalautailijat ottavat videokameran mukaan harrastuksensa pariin ikuistaakseen tekemiään temppuja. Tällä kertaa rullalautailijoiden valokeilaan nousee taidokkaasti skeittaava chihuahua.

Brutis-niminen pikkukoira on noussut nettijulkkikseksi erikoistaitojensa ansiosta. Chihuahua rakastaa rullalautailua siinä määrin, että se esittelee innokasta harrastustaan nettivideoilla. Koiran tähdittämistä videoista on nopeasti tullut suosittuja.

Skeittarikoiran Instagram-tilillä esiintyy myös sen lauman jäseniä, ja possen toiminta näyttää letkeältä elolta. Rullalautailu syntyi 1950-luvun Kaliforniassa, kun surffaajat vaihtoivat veden päällä liukuneisiin lautoihin pyörät alle.