Parasta Ennen! -ysäriristeily loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun dancemusiikkiin keskittynyt radio-ohjelma Parasta Ennen! päättyi joulukuussa näyttävästi kymmenen vuoden uran jälkeen. Ohjelman bileristeily nähdään kuitenkin vielä kerran Itämeren aalloilla. Tänään Staran saamien tietojen mukaan risteily on loppuunmyyty.

Waldo's People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Waldo’s People Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara

Parasta Ennen! -ohjelman isäntä Matti Airaksinen luotsaa 30. maaliskuuta 2017 tuhannet juhlijat aalloille, kun laivan lukuisissa ravintoloissa, klubeilla ja päälavalla esiintyy suuri joukko artisteja ja DJ-tähtiä.

Loppuunmyydyllä risteilyllä esiintymässä nähdään muun muassa Reel 2 Real ja Mad Stuntman, Basic Element, Movetron ja Beats & Styles sekä DJ-tähdet Matti Airaksinen, Orion, Jocka, K-System, Sampl, Proteus, Meke, Neon, Harald, Ice K, Uninen, Jusu Lounela ja Juissi.

Stara
Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
Parasta ennen -risteily 2016, Kuva: Stara
E-Type Parasta ennen -risteilyllä 2016, Kuva: Stara
E-Type Parasta ennen -risteilyllä 2016, Kuva: Stara