Symmetrinen kokovartalotatuointi ihastuttaa – tekeminen kesti 180 tuntia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointeja on tehty ympäri maailmaa eri kulttuureissa jo vuosituhansien ajan, ja jopa Alpeilta löytyneellä 5.300 vuotta vanhalla jäämies Ötzillä oli tatuointeja. Tatuoinnit olivat muotia myös 1800-luvulla, kun Euroopan kuninkaalliset halusivat koristaa väriaineiden avulla ihoaan.

Jossain vaiheessa 1900-luvun alkupuolella mustekuvat kuitenkin miellettiin lähinnä merimiesten ja rikollisten tunnusmerkeiksi.

Ranskalainen tatuointiartisti Lewisink on mies, jonka teokset edustavat tatuointien avulla luotua symmetriaa. Nyt miehen 180 tuntia kestänyt tatuointiurakka on nähtävillä Instagramissa. Hänen asiakkaalleen on tehty kokovartalotatuointi.

Projekti on kestänyt yhteensä 1,5 vuotta. Lopputuloksena on koko vartaloa koristava geometristen kuvioiden asetelma, jotka muuttavat muotoaan miehen kehon asentojen mukaan. Tatuointi on tehty sveitsiläiselle Eric-nimiselle miehelle.