Humalainen murtovaras valitsi väärän pakoreitin – huonosti kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ranskassa ihmetellään rikosta, jonka tekijä juuttui jumiin ikkunaan palattuaan rikospaikalle. Tekijä ikuistettiin kuvaan, joka levisi verkossa paikallisen Gendarmerie Nationale -lehden jaettua sen Twitterissä.

Humalainen mies murtautui ikkunan kautta jalokiviliikkeeseen Ranskan Mauleon-Licharressa. Rikollinen oli poissa poliisien saapuessa paikalle. Tapaus sai kuitenkin myöhemmin yllättävän käänteen.

Viranomaiset hälytettiin uudelleen jalokiviliikkeeseen tunteja myöhemmin. Tällä kertaa varas oli edelleen paikalla, sillä hän oli jäänyt jumiin aikaisemmin ikkunaan tekemäänsä aukkoon. Mies pidätettiin sen jälkeen kun palokunta oli irrottanut hänet liikkeen ikkunasta.

UPI-uutistoimiston mukaan poliisit vierailivat varkaan kotona, ja löysivät sieltä ensimmäisen murron aikana varastetut esineet. Toistaiseksi onkin epäselvää, miksi mies päätti palata myöhemmin rikospaikalle.