Miehet paljastivat: Näissä tilanteissa valehtelivat rakastavansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toiselle ei tulisi vannoa rakkauttaan mikäli ei todella tarkoita sitä. Välillä ihmiset kuitenkin ajavat itsensä sellaiseen nurkkaan, että he sanovat vahingossa toiselle ne kolme pientä sanaa, joiden sanomisen jälkeen ei olekaan enää helppoa perääntyä.

Nyt miehet ovat keskustelleethttps://www.reddit.com/r/AskMen/comments/60chkr/how_many_guys_have_told_their_so_i_love_you_and/-sivustolla asiasta ja paljastaneet millaisissa tilanteissa he ovat valehdelleet kumppanilleen rakastavansa häntä.

1. En muistanut, että olisin voinut sanoa vain, että välitän hänestä.

2. En enää rakastanut, mutta jatkoin sen sanomista, koska siitä oli tullut tapa.

3. Olin vain yksinäinen ja kaipasin hyväksyntää.

4. Olin lukiossa idiootti ja sen vuoksi kerroin rakastavani naisia vaikka en rakastanutkaan.

5. Se vain lipsahti.

6. Tapailemani nainen oli surullinen, joten halusin piristää häntä.