Naiselta poistettiin yli 30-kiloinen kasvain – video ei sovi herkille!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Meksikolainen 24-vuotias nainen oli ihmetellyt paisuvaa vatsanseutuaan ja yrittänyt laihduttaa määrätietoisesti. Vatsa oli kasvanut järjettömän kokoiseksi 11 kuukauden ajan, kunnes hän hakeutui lääkäriin. Naisella todettiin ennätyssuuri munasarjakysta.

Daily Mail uutisoi viime vuonna meksikolaisen sairaalan suorittamasta leikkausoperaatiosta, jossa nuoren naisen vatsasta poistettiin kaiketi maailman suurin kasvain. Tohtori Erik Hanson Viana poisti naisen vatsasta noin 32-kiloisen munasarjakystan, joka oli saanut kasvaa vapaasti lähes vuoden verran.

Kasvain vaikeutti naisen elintoimintoja ja liikkumista. Kysta oli puoli metriä leveä ja sen ympärysmitta oli paisunut 157 senttimetriin. Kasvaimen koko vastasi mittasuhteiltaan kymmenen vauvan raskautta. Nainen on toipunut leikkauksesta ja pystyy nykyisin tavalliseen elämään. Katso video tästä.

Surgeons Remove Five Stone Tumour From Stomach

A woman with a cyst weighing the same as ten new born babies has had the FIVE stone tumour removed to save her life.

Publié par Caters News Agency sur lundi 20 mars 2017