Playboyn Playmate 2007 yhä upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Viime aikoina Sara Jean Underwood on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta eilen hänet kuvattiin kuitenkin pitkästä aikaa. Sara viettää parhaillaan lomaansa Havaijilla yhdessä ystäviensä kanssa, ja eilen hän esitteli upeaa bikinivartaloaan uimarannalla. Taannoin Sara aiheutti kohua julkaisemalla alastonkuvansa Instagramissa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash