Mallikaunotar Caitlin O’Connor yläosattomissa – matelija kaulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Caitlin O’Connor on amerikkalainen malli ja näyttelijätär, joka on useimmille suomalaisille varmasti vielä melko tuntematon nimi. Neitokainen on näytellyt muun muassa sarjoissa kuten Entourage ja Tumbleweed, mutta parhaillaan hän tekee uraa mallina.

Caitlin on viettänyt pari vuotta poissa parrasvaloista, mutta eilen hänet kuvattiin poseeraamassa Malibun rannalla yläosattomissa. Hänen oli määrä poseerata suurikokoisen käärmeen kanssa, mutta matelija ei ollutkaan kovin helposti hallittavissa.

Caitlin O’Connor on poseerannut useiden lehtien, kuten Sports Illustrated, FHM ja Maxim sivuilla. Neitokainen on esiintynyt myös muun muassa Taylor Momsenin, Chris Brownin, Simple Planin ja Yelawolfin musiikkivideoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash