Kestääkö ihmissuhteesi – yksi asia kertoo sen helposti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakkaus ja luottamus ovat perusta, jonka jokainen parisuhde tarvitsee. Hyvästä perustasta huolimatta jokainen parisuhde ei silti tule kestämään. Nyt parisuhdeasiantuntija James Preece on kertonut yhden neuvon, jonka avulla ihmiset voivat tietää ovatko he löytäneet rinnalleen juuri sen oikean.

The Dating Guru -nimen saanut parisuhdeasiantuntija James Preece kertoi Daily Mail -lehdelle, että yksi merkki paljastaa ylitse muiden sen, että onko suhde luotu toimimaan pidemmällä tähtäimellä. Preecen mukaan kaikista tärkein asia kestävässä parisuhteessa on yhteensopiva huumorintaju.

Kumppaneiden jakama yhteinen huumorintaju vahvistaa suhdetta enemmän kuin mikään muu asia. Huumorintajuiset ihmiset selviävät paremmin riidoista ja kinasteluista, ja yhdessä nauraminen vahvistaa suhdetta. Hyvä huumorintaju kertoo myös älykkyydestä ja nokkeluudesta, minkä vuoksi kumppanin nauramaan saaminen on aina positiivinen asia kipinän ylläpitämisen suhteen.