Koira on mestari pakenemaan – osaa jopa matkustaa junalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Boy-niminen australialaiskoira on noussut otsikoihin todellisena pakomestarina. Maltankoiran ja shih tzun risteytys aiheuttaa toistuvasti omistajalleen harmaita hiuksia tekemällä katoamistemppuja kodistaan.

Brisbanessa asuva koira on onnistunut lukuisia kertoja kaivamaan tiensä ulos kotinsa takapihan aidan alta. Pakenemiset eivät kuitenkaan jää tähän. Lähin juna-asema sijaitsee 700 metrin päässä, ja Boy on oppinut nousemaan siellä pysähtyneiden junien kyytiin.

Boy on jäänyt viisi kertaa kiinni junalla matkustamisesta. Kerran se ehti tehdä 10 kilometrin pituisen matkan. Nykyään koiran kaulassa roikkuukin tunniste, josta paljastuu viesti koiran löytäjille.

– Minun nimeni on Boy ja olen k*sipää. En pidä kodistani jossa saan päivittäin kaksi ateriaa ja runsaasti rakkautta, pannassa lukee.

Koiran omistajan, Janine Ellemin mukaan karkailu alkoi Boyn parhaan ystävän jouduttua lopetettavaksi. 9News-sivuston mukaan nainen suunnitteleekin lemmikkinsä leikkauttamista, toivoen sen hillitsevän koiran pakohaluja.

 

HOUDINI HOUND

A Nudgee dog is proving a headache for his owner, not only because he gets out, but because he's also learnt to catch a train all by himself.#9News | http://9News.com.au

Publié par 9 News Brisbane sur mardi 21 mars 2017