Nyt saa töhriä kikkelikuvia luvallisesti – aikuisten K18-värityskirja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina kauppojen hyllyille ilmestyneet aikuisten värityskirjat ovat suosittuja tapoja lieventää stressiä ja mielipahaa. Nyt markkinoille on tullut värityskirja, joka on tarkoitettu törkykuvien piirtelemiseen ja töhrimiseen.

Draw a D*ck on it -niminen värityskirja on varustettu sadalla kuvalla. Tehtäväkirjan tarkoituksena on tarjota piirtelyalustaa kikkelikuvien piirtelijöille. Toisin sanoen nyt ihmiset saavat purkaa angstiaan värityskirjan sivuja töhrimällä.

Alle kymmenen euroa maksavan värityskirjan mukana tulee myös palkintotarroja, joita voi liimailla erityisen onnistuneiden törkykuvien kylkeen. Fireboxissa myynnissä olevan värityskirjasettiin kuuluu myös mittanauha peniskuvien mittaamista varten.