Suloisempaa näkyä saa hakea: Saukonpoikanen torkkui emon päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suloisten eläinvideoiden on tieteellisesti todistettu auttavan paremman mielentilan saavuttamisessa. Jos arki ketuttaa, kannattaa katseet suunnata tähän suloiseen saukkovideoon, jolla nähdään emo poikasensa kanssa. Voisi lyödä vaikka vetoa, että tämän videon parissa jopa raavaat miehet vääntävät kasvonsa hölmistyneeseen virneeseen.

Amazing Nature on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään saukkopentunsa kanssa vedessä köllöttelevä saukkoemo. Kaksikko näyttää nauttivan päivätorkuistaan antaumuksella, eikä edes niitä kuvaavat ihmiset häiritse hellää hetkeä. Emo hoivaa poikastaan kuin kuka tahansa äiti lastaan.

Saukot voivat kasvaa jopa kymmenen kiloa painaviksi ja hännän kanssa metrin pituisiksi. Videolla näkyvällä saukonpoikasella menee kuitenkin vielä tovi, ennen kuin se pääsee mukaan täysikasvuisten vauhtiin ja maailmaan. Naaraat hoitavat yleensä poikaset yksin, ja ne seuraavat emoaan tiiviisti ensimmäisen vuoden ajan.

Otter mom!

Publié par Amazing Nature sur samedi 6 août 2016