Suuhygienisti joutui putkaan – puri aviomiestään kesken seksin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ohiolainen suuhygienisti Jennifer Rahe Hickman oli ollut lomamatkalla perheensä kanssa Floridan Key Westissä. 42-vuotias nainen oli nauttinut alkoholia yhdessä aviomiehensä Eric Hickmanin kanssa. Romanttinen loma huipentui putkareissuun.

Hammashoitoalalla työskentelevä nainen oli nimittäin purrut miestään kipeästi käsivarteen kesken eroottisen hetken. Hotellihuoneesta kantautuvista äänistä oli valitettu respaan. Hotellivirkailija soitti huoneeseen, ja puhelimeen vastasi itkuinen mies, New York Daily News raportoi.

Eric nyyhkytti puhelimeen, että hänen vaimonsa oli purrut häntä käsivarteen, vaikka heidän oli tarkoitus harrastaa seksiä. Jennifer puolestaan syytti miestä hyväksikäyttämisestä. Nainen toimitettiin putkaan, ja hän uhkaili koko matkan tappavansa aviomiehensä. Naista vastaan on nostettu syyte väkivaltaisesta käyttäytymisestä.

https://www.facebook.com/NYDailyNews/posts/10154289584867541?match=amVubmlmZXIgcmFoZSBoaWNrbWFu