Tampereen kiekkohuuma näkyy ravintola-annoksissa – kumman pizzan söisit?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereella pelattiin eilen Tapparan ja Tampereen Ilveksen välinen pudotuspelisarjan ensimmäinen ottelu. Peli tarjoili lätkäviihdettä parhaimmillaan, kun Ilves tahkoi kiekkonsa maaliin neljä kertaa viiden minuutin aikana. Peli päättyi Ilveksen voittoon 6–3.

Tampereella on aloitettu kiekkohuuman tuominen myös ravintola-annoksiin. Sitko Pizza&Bar on julkaissut Facebookissa hauskan kuvan, jossa on toivotettu onnea molemmille paikallisjoukkueille SM-liigan puolivälierissä. Pitsoissa on molempien joukkueiden logot.

Urheilutapahtumat näkyvät usein kaupunkien katukuvissa. Esimerkiksi viime keväänä Philadelphiassa vallinnut NHL-huuma oli tarttunut jopa paikallisliikenteen linja-autoihin. Bussien digitaalisissa näytöissä luki määräpaikan lisäksi: ”Go PENS!”, jonka avulla kannustettiin jääkiekkojoukkue Pittsburgh Penguinseja.

Onnea puolivälieriin molemmille joukkueille!! Toivottavasti saadaan nauttia näistä peleistä mahdollisimman pitkään! #tappara #ilves #liigaplayoffs #sitkopizza #ilvesfanclub #tapparafanclub

Publié par Sitko Pizza&Bar sur mardi 21 mars 2017