Suomalaisyrityksiä huijataan – älä allekirjoita tätä asiakirjaa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia yrityksiä huijataan monin tavoin. Nyt Suomen Yrittäjät varoittaa Scandinavian Time -puhelinhuijareista, jotka pyrkivät saamaan yrityksen allekirjoittamaan hämäräperäisen asiakirjan väittämällä, että yrityksellä olisi markkinointisopimus.

Kuvitteellisesta sopimuksesta irtautumiseen huijari lähettää yritykselle allekirjoitettavaksi irtisanomislomakkeen, joka on todellisuudessa irtisanomislomakkeen sijaan varsinainen sopimus. Kun yritys allekirjoittaa asiakirjan ja lähettää sen takaisin, tulee hän allekirjoittaneeksi sopimuksen, josta hän luuli irtisanoutuvansa.

Suomen Yrittäjien mukaan palvelusta irtisanoutuminen voi tämän jälkeen maksaa 5.000 – 8.000 euroa. Yrittäjät on saanut huijauksista useita yhteydenottoja. Tietojen mukaan Scandinavian Time ahdistelee sopimuksen allekirjoittaneita yrityksiä myös aggressiivisilla puhelinsoitoilla. Huijauksen seurauksena allekirjoitetusta sopimuksesta täytyy tehdä ensi tilassa reklamaatio, jonka tekemisen ohjeet löytyvät tästä.