Upea video: Maastopyörällä hylätyssä kaivoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maastopyöräilyä harrastetaan perinteisesti nimensä mukaisesti ulkoilmassa, mutta tuoreella videolla lajiin on otettu toisenlainen lähestymistapa. Siinä maastopyörillä ajetaan kirjaimellisesti maan alla.

Facebookissa julkaistulla videolla Kilian Bron, Maxime Peythieu ja Olivier Cuvet ovat ottaneet pyöränsä mukaan hylättyyn kaivokseen. Luolaston ahtaat tarjoavat yllättävänkin hyvät puitteet lajin harrastamiselle. Ainoastaan miesten lamput valaisevat kaivoksen pimeitä onkaloita.

Bronin mukaan miehet päätyivät pyöräilemään kaivokseen, sillä useia päiviä kestänyt sade pilasi heidän suunnitelmansa tavanomaisesta pyöräretkestä. Kaivospyöräily ikuistettiin myöhemmin Facebookissa julkaistuksi GoPro-videoksi.

 

Into The Mine // Kilian Bron

Quand il pleut, direction la #Mine avec Maxime Peythieu et Olivier Cuvet ⛏ Article complet sur 26in : www.26in.fr/news/44032-mission-mine.html#GoPro #POV #Mtb #Mission —-Avec SUNN, La Clusaz, GoPro, Zhiyun-tech, MELTONIC,SRAM MTB, Hutchinson Bicycle Tires, Zéfal, Bluegrass, PRISM Off-Roader Packs, Alpinestars, Oakley, Northwave, Herrmans Oy Ab

Publié par Kilian Bron sur lundi 13 mars 2017