Britney Spears ei saa pikkumekoista tarpeekseen – esittelee kurvejaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on viime aikoina nähty tiuhaan tahtiin kuntosalilla. Treenaaminen ja terveelliset elämäntavat ovatkin alkaneet näkymään naisen vartalossa poptähden näyttäessä tällä hetkellä kadehdittavan hyvältä.

Kuntosalin lisäksi näyttäisi myös siltä, että nainen on viihtynyt myös ostoksilla uusista hankinnoistaan päätellen. Laulajatar on muodostanut rakkaan suhteen lyhythelmaisiin pikkumekkoihin, joissa hänen treenatut säärensä ja reitensä pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

Britney Spears on julkaissut viime viikkojen aikana useampia videoita, joissa hän astelee rakennusten käytävillä kuin ne olisivat näytöslavoja, ja esittelee uusimpia hankintojaan. Fanitkin ovat laittaneet merkille, että nainen ostelee nykyään toinen toistan seksikkäämpiä ja keskenään melko samankaltaisia pikkumekkoja, jotka ovat hyvin vartalonmyötäisiä.

Back in Vegas! Found these dresses today and just had to play ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Option 1 or option 2? ? #ootd

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Just doing my own runway show ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Another day, another runway ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on