Ihmiset kokeilivat Kylie Jennerin aamiaista – kaikki paistettu rasvassa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on paljastanut syövänsä rasvaisen ja hiilihydraattipitoisen aamiaisen joka aamu. Hän on kertonut, että hän syö Tygan kanssa päivittäin oikean voittajien aamiaisen, joka sisältää lämpimiä rasvaisia ja suolaisia herkkuja.

Kylie Jenner kertoo syövänsä joka päivä aamiaisen, johon kuuluu kananmunien kanssa paistettu riisi, paistettu makkarapannu, pekonia, paistetut ranskalaiset leivät ja paistinperunat. Nyt ihmiset maistoivat Kylie Jennerin aamiaista, joka sai melko positiivisen vastaanoton kaikilta.

Aamulla nälkäisenä monille maistuu mainiosti ihanan lohdullinen aamiainen, joka maistuu suolaiselta, rasvaiselta ja pitää vatsan kylläisenä pitkään. Osa ruoista ei miellyttänyt niin paljon kuin toiset, ja koemaistelijat ihmettelivät myös sitä miten kenelläkään voi olla aikaa valmistaa noin monimutkainen aamiainen joka aamu.