Isolla koiralla pikkukoiran ongelmat – pelkää portaita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut joutuvat pienen kokonsa vuoksi kohtaamaan päivittäin kotona pieniä haasteita. Yksi ensimmäisistä haasteista on yleensä kynnysten ylittäminen ja portaiden nouseminen. Nyt videolla nähdään kuitenkin iso koira, jolla on sama ongelma koostaan huolimatta.

Videolla nähdään hellyttävä ja melko hämmentävä tilanne, jossa isokokoinen koira ei uskalla eikä osaa tulla portaita alaspäin. Omistaja on kuvannut portaiden alapäästä videolle lemmikkiään, joka yrittää ottaa ensimmäisiä askelia portaissa, mutta päättää aina perääntyä.

Kokonsa puolesta koiralla ei pitäisi olla minkäänlaista ongelmaa päästä portaita alaspäin. Koira näyttää turhautuneelta ongelmansa kanssa kun omistaja vain katsoo sitä eikä auta. Koira kuitenkin painaa luultavasti jo monta kymmentä kiloa, minkä vuoksi omistajan selän hyvinvointia ajatellen olisi hyvä, että koira oppisi itsekseen laskeutumaan portaita alaspäin.