Kaverusten hulvaton kauppareissu – puujalkavitseille ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupassa käyminen ja isojen ostosten tekeminen on todella arkinen ja välillä ärsyttäväkin puuha. Ostosten tekemistä ei helpota se, että vieressä on kiukutteleva lapsi, vihainen tai tässä tapauksessa äärimmäisyyksiin asti vitsaileva ystävä.

YouTube-videolla nähdään Australiassa asuvat kaverukset, jotka ovat lähteneet yhdessä käymään isossa Bunnings Warehouse -myymälässä. Ostoksia tekevä kaveri saa hyvin nopeasti huomata, että hänen ystävänsä on tullut mukaan vain pitämään hauskaa auttamisen sijaan.

Videota kuvaava mies keksii lennosta mitä erikoisempia puujalkavitsejä, joiden uhriksi kaveri joutuu. Puujalkavitsit liittyvät tuotteisiin, joita kaupasta löytyy. Mies ottaa käsiinsä kymmeniä erilaisia tuotteita ja keksii aina tuotteen nimen perusteella jonkin hauskan lauseen, johon saa sanan upotettua.