Kendalla Jennerin huippukuumat alusvaatekuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on näyttävä näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Viime viikolla Kendallin kotiin murtauduttiin, ja varkaat saivat 200.000 dollarin jättisaaliin.

Nyt Kendall nähdään poseeraamassa La Perlan bikini- ja alusvaatekuvissa esittelemässä alkaneen kevään ja tulevan kesän 2017 mallistoa. Kuvaajana on toiminut Steven Klein.

Kendall Jenner kertoi äskettäin haluavansa treenata vatsalihaksiaan niin kauan, että niissä tuntuu sellainen polte, että hän tietää pelkän nauramisenkin seuraavana päivänä sattuvan vatsalihaksiin. Jenner paljasti tekevänsä myös kuntoilusovelluksen neuvomia vatsalihasliikkeitä kotonaan. Malli yrittää muistaa aina mahdollisimman usein tehdä vatsarutistuksia samalla kun hän katsoo esimerkiksi televisiota.

Splash
Splash