Tämä takapuoli oli liikaa – kohukaunotar diskattiin Miss Peppu -kilpailusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Nyt hän on joutunut ikävään tilanteeseen, kun hänet on diskattu Miss Peppu 2017 -kilpailusta.

Kerroimme viime viikolla, että Lizianen bikinivartalo on muodokkaampi kuin koskaan aiemmin, sillä hän otti itselleen neljän desilitran peppuimplantit ja kertoi 25.000 dollaria maksaneesta operaatiosta avoimesti verkossa. Tieto peppuimplanteista päätyi nopeasti myös Miss Peppu -kilpailun järjestäjien korviin, eikä seuraus ollut mukava. Gutierrez nimittäin poistettiin heti tämän vuoden kilpailijoiden joukosta.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash