Stripparit vastasivat kysymyksiin – näitä ihmiset eivät kehtaa kysyä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattistrippareiden työ on viihdyttää ihmisiä tanssimalla viettelevästi katsojille riisuen samalla vaatteitaan sulavin liikkein. Moni voi pitää työtä yksinkertaisena, mutta strippaamiseen vaaditaan kuitenkin ammattitaitoa ja harjoitusta tullakseen ammatissa todella hyväksi.

Nyt BuzzFeed päätti kysyä strippaajilta kysymyksiä, joita heille oli lähetetty anonyymisti. Eroottinen mies- ja naistanssija kertoivat, että heiltä tullaan pyytämään usein tanssin jälkeen seksiä. Se ei juurikaan haittaa tanssijoita, mutta he joutuvat kuitenkin aina kohteliaasti kieltäytymään. Miestanssija saa ehdotuksia lähinnä naisilta, mutta naista lähestyvät sekä miehet että naiset.

Miestanssija kertoi, että erikoisin häntä vastaan tullut tilanne oli se kun naiselta oli loppunut rahat, minkä jälkeen hän oli tarjonnut miehelle palkkioksi broilerinsiipiä. Mies myönsi myös kiihottuvansa lähes joka kerta tanssiessaan, koska aina yleisössä on joku viehättävä nainen. Nainen kertoi joutuneensa välillä kieltäytymään tanssista sen vuoksi, että asiakkaalla oli ollut niin huono henkilökohtainen hygienia.