Tyttö antoi isäpuolelle parhaan lahjan – adoptiopaperit toivat kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusioperheissä vanhemmat ottavat myös puolison lapset omikseen ja rakastavat heitä kuin omia biologisia lapsiaan. Nyt videolla nähdään todella koskettava tilanne, jossa tytär antaa isäpuolelleen parhaan syntymäpäivälahjan, jota mies voisi ikinä toivoa.

Videolla nähdään miten isäpuoli saa lahjaksi adoptiopaperit. Mies ohjataan olohuoneeseen, jossa hän saa lahjapussukan. Isä löytää pussista ensin kynän, josta hän alkaa sarkastisesti iloitsemaan. Vasta sen jälkeen hän huomaa, että lahjapussin sisällä on myös nippu papereita.

Mies tutkii papereita hetkisen, jolloin hän ymmärtää, että ne ovat adoptiopaperit. Tytär kertoo miehelle, että hän on aina kokenut isäpuolen omaksi isäkseen, minkä vuoksi hän halusi tehdä asiasta virallista. Miehen reaktio adoptioon oli todella liikuttava kun hän kääntyi kyyneleet silmissään halaamaan tytärtään.