Abigail Ratchford ei välittänyt poliisien piirityksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan. Nyt ne on ikuistettu poikkeuksellisessa tilanteessa.

Abigail Ratchford kuvattiin eilen Miamissa sijaitsevassa Fountainbleau-hotellissa, jossa oli käynnissä massiivinen poliisioperaatio. Viranomaiset saivat ilmoituksen mahdollisesta asemiehestä hotellissa, joten raskaasti aseistetut poliisit piirittivät sen nopeasti.

Pian piirityksen alkamisen jälkeen Ratchford ilmestyi hotellihuoneensa parvekkeelle katselemaan viranomaisten toimia ja ottamaan itsestään selfie-kuvia. Poliisin etsimä mies paljastui autovaras Jasper Walkeriksi, jonka uskottiin olevan aseistettu. Lopulta poliisit ja hotellin henkilökunta löysivätkin miehen piilottelemassa hotellin alueella kahden tunnin etsintöjen jälkeen.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash