Gwyneth Paltrow paljasti hyvän anaaliseksin salaisuudet

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Gwyneth Paltrowlla on oma Goop-niminen lifestyle-sivusto, jossa hän julkaisee neuvoja ja kokemuksia terveyteen, kauneuteen ja seksiin liittyen. Osa neuvoista onnistuu välillä hämmentämään ihmisiä, koska Paltrow on esimerkiksi kirjoittanut seksijuhlista ja siitä millaisia hyötyjä erityisen kiven työntämisellä vaginaan on.

Goop-sivusto julkaisi nyt vuosittaisen Sex Issue -sarjan, jonka toimitetut jutut liittyvät ainoastaan seksiin ja seksuaaliseen terveyteen. Yksi artikkeleista koski anaaliseksin yleistymistä, sen riskejä ja sitä miten anaaliseksiä voi harrastaa mahdollisimman turvallisesti ja nautinnollisesti.

Goop-sivustolle haastattelun antanut Paul Joannides kehottaa ihmisiä käyttämään aina kondomia ja hyvän määrän liukastetta anaaliseksiä harrastettaessa. Vastaanottavan osapuolen tulisi etukäteen myös harjoitella lihasten rentouttamista, jolloin yhdyntä helpottuu. Jos anaaliseksi ei tunnu hyvältä tai se sattuu, se kannattaa keskeyttää heti.