Khloe Kardashian esitteli hoikistunutta vartaloaan – upea näky!

Lifestyle Lux Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashianin ulkonäkö on käynyt läpi melkoisen muutoksen naisen muutettua elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. Aiemmin ylipainoinen nainen on nyt kadehdittavan hyvässä kunnossa, minkä vuoksi moni ottaakin häneltä ilomielin vastaan neuvoja treenaamiseen ja ruokavalioon liittyen.

32-vuotias Khloe on pudottanut monta vaatekokoa, minkä vuoksi hän on halunnutkin kertoa, että häntä ei ole aina kohdeltu vaateliikkeissä hyvin. Khloe Kardashian on sanonut Daily Mail -lehden mukaan, että vaatekaupoissa myyjät halveksuivat naista ja kertoivat aina pahansuopaisesti, että heillä ei ole koko myymälässä niin suurta kokoa, että se mahtuisi naisen ylle.

Nykyään Khloen ei enää tarvitse kuulla tällaista kritiikkiä naisen muokattua vartaloaan paljon pienemmäksi. Aiemmat kokemukset ovat kuitenkin johtaneet siihen, että nainen halusi aikoinaan laittaa aluilleen oman Good American -farkkumallistonsa, että muut kurvikkaammat naiset pystyisivät hyvillä mielin ilman nolostumista ostamaan itselleen hyvät farkut.

https://www.instagram.com/p/BR4y1sCBcqr/?taken-by=khloekardashian&hl=en

https://www.instagram.com/p/BR4zTVThUzE/?taken-by=khloekardashian&hl=en

https://www.instagram.com/p/BR4z9OKhkHc/?taken-by=khloekardashian&hl=en