Megan Fox palasi seksiä tihkuen – jatkaa samalla linjalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Megan Fox piti julkisuudesta jonkin aikaa hiljaiseloa, kun nainen alkoi odottamaan kolmatta lastaan. Fox palasi kuitenkin juuri takaisin seksikkäiden alusvaatekuvien merkeissä, ja kuville onkin nyt saatu lisää jatkoa.

Megan Fox on poseerannut seksikkäissä Fredrick’s of Hollywood -alusvaatteiden mainoksissa. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan kuvauksista kaksi uutta kuvaa, joissa rintaliivien sijaan alushousut ja naisen pakarat ovat pääosissa. Toisessa kuvassa nainen makoilee viettelevästi sängyllä ja toisessa kuvassa nainen nojailee oveen nahkaisessa kiiltävässä asussa odotellen hänen sanojensa mukaan lähettiä saapuvaksi.

Valkokankaalla alun perin uransa luonut kaunotar solmi avioliiton Brian Austin Greenin kanssa vuonna 2010. Julkkispari haki välillä avioeroa, mutta Meganin raskaus sai parin kuitenkin perumaan avioeron hakemisen ja palaamaan takaisin yhteen. Heillä on nykyisin kolme yhteistä poikaa.

When you answer the door for the delivery like… @fredericks_hollywood #momlife

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on