Näin teet seksistä kiusallista – vain viisi sanaa riittää

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksi uuden kumppanin kanssa voi olla jännittävää ja joissain tapauksissa myös kiusallista. Kiusallisempaa tilanteesta pystyy kuitenkin tekemään vielä sillä, että onnistuu tappamaan kiihkeän tunnelman sanomalla toiselle täysin vääriä asioita.

Nyt Twitterissä kiertää hauska aihetunniste #MakeSexAwkwardIn5Words, jonka alta löytyy huvittavia viidellä sanalla sanottuja asioita, joiden avulla seksistä pystyy tekemään todella kiusallista kummallekin. Viiden sanan katastrofeja kertoneet eivät ole paljastaneet, että ovatko tilanteet keksittyjä vai todellisia, mutta huvittavia ne ovat joka tapauksessa.

Ihmiset ovat kuvitelleet kammottavimpia tapoja tehdä seksistä kiusallisen kokemuksen vain viiden sanan avulla. Huvittavimpien mukana ihmiset kertovat seksin muistuttavan heitä vankila-ajoista tai tuovan heidän mieleensä esimerkiksi kyseisen sänkykumppanin siskon tai isän.