Rihanna näki ensimmäisen seksikohtauksensa – ratkesi juomaan Instagram-livessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias poptähti Rihanna on näytellyt Bates Motel -draamasarjan uuden tuotantokauden jaksoissa. Kahdesta jaksosta ensimmäinen esitettiin maanantaina, ja tähti oli kotonaan katsomassa ohjelmaa ystäviensä tukemana.

Kävi ilmi, että tukea tähti todella kaipasikin, koska Rihannan näyttelemässä jaksossa esitettiin heti kuuma seksikohtaus. Rihanna ei pystynyt katsomaan omaa suoritustaan televisiosta, minkä vuoksi hän alkoi esittämään Instagramissa livelähetystä.

Nainen oli hyvin nolona suutelu- ja seksikohtausten aikana, ja keskittyikin lähinnä alkoholijuomien nauttimiseen television katselemisen sijaan. Laulajan lähettämä Instagram-live oli tähden ensimmäinen livelähetys kyseisessä sovelluksessa, minkä vuoksi nainen pyytelikin faneiltaan anteeksi sen laatua ja sekavaa sisältöä. Näytti kuitenkin siltä, että kaikki rakastivat rohkean laulajattaren punastelua suorassa lähetyksessä.