Vaimo poisti miehen nenäkarvat vahalla – tätä et haluaisi kokea itse

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nenäkarvat voivat välillä kasvaa liiankin pitkiksi, jolloin ne näkyvät sieraimista ja kasvavat jopa sieltä ulos. Sen vuoksi moni poistaakin häiritsevät nenäkarvat joko trimmaamalla tai vahaamalla. Nenäkarvoja ei tulisi kuitenkaan ikinä kokonaan nyppiä irti, koska ne estävät bakteerien ja vierashiukkasten kulkeutumisen nieluun ja keuhkoihin.

Nyt YouTube-videolla nähdään mies, joka on kuitenkin päättänyt vaimonsa patistamana siistiä nenäkarvansa vahaamalla ne kokonaan irti. Miehen sieraimiin asetellaan puikot, joiden päässä on vahaa. Puikkojen annetaan olla sieraimissa niin kauan, että niissä oleva vaha kuivuu ja kovettuu napaten nenäkarvat mukaansa.

Toimenpide ei arvatenkaan ole kovin mukava tai kivuton. Puikot vaikeuttavat hengittämistä, minkä lisäksi niiden pois repäiseminen on äärimmäisen kivuliasta. Mies on kuitenkin päättänyt vaimonsa vuoksi kestää kivun, joka näyttää olevan hyvin kova puikkojen poistamisen jälkeen.