Anarkistitaiteilija otti tatuoinnin peppureiän ympärille – Donald Trumpin vaalilupaus

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taideterroristiksi itseään kuvaileva Abel Azcona on kohahduttanut viimeisimmällä tempauksellaan. Avoimesti homoseksuaali mies on ottanut peräreikänsä ympärille tatuoinnin, jonka tarkoituksena on ottaa kantaa Yhdysvaltojen poliittiseen tilanteeseen.

Azconan takapuolessa lukee tikkukirjaimilla: ”Make America great again”, joka tunnetaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin sloganina. Mies on julkaissut kuvia tatuointisessiosta sekä lopputuloksesta omalle Twitter-tililleen. Tatuoinnin ottaminen on osa hänen taideprojektiaan, Bam Margera uutisoi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Donald Trumpin paljon käyttämä lausahdus joutuu pilailijoiden tai vastustajien syyniin. Kerroimme ennen vaaleja, kuinka joku oli merkannut koirien ulosteita pienillä lipuilla, joissa luki Trumpin lupaus amerikkalaisille.